LumenRadio W-Modbus DIN Rail

SKU: 840-2120
W-Modbus eliminerar behovet av att dra kontrollkablar för Modbus RTU-installationer, vilket avsevärt minskar tidskrävande kabelinstallationer, installationsplanering, felsökning och kedjekoppling.

Med LumenRadios teknik är det möjligt att skapa ett trådlöst Modbus RTU-nätverk som bibehåller standardiseringen av protokollet och genom att omvandla Modbus-signalerna till LumenRadios Mira-teknik kan vi skicka Modbus RTU-signalen trådlöst med låg latens. Vi kallar detta W-Modbus.

W-Modbus-produkten bygger på LumenRadios MiraOS och MiraMesh, som består av flera patenterade funktioner som möjliggör extremt tillförlitlig radiokommunikation, snabb installation och utökad räckvidd. MiraOS används i ett stort antal installationer runt om i världen för fastighetsautomation, HVAC-styrning, belysningsstyrning och industriella sensornätverk.

En W-Modbus-enhet kan konfigureras antingen som en Gateway som är ansluten till Modbus Client, eller som en Node som är ansluten till Modbus Server. Ett W-Modbus-nätverk kan bestå av upp till 100 noder.

W-Modbus använder det internationella licensfria ISM-bandet på 2,4 GHz.

Att ersätta kablar med trådlös kommunikation ger betydande fördelar utan att förändra det befintliga ekosystemet. Äldre trådbundna enheter som sensorer kan omvandlas till trådlösa enheter, vilket ger ökad flexibilitet och kostnadsbesparingar, både under installationen och vid stationär drift.

FUNKTIONER:
Enkel installation
Slå bara på strömmen och anslut till din Modbus-enhet så är du igång.

Omedelbar driftsättning
3 enkla steg till driftsättning av W-Modbus-nätverket på några minuter.

Självoptimerande nätverk
Mesh-nätverket kommer alltid att hitta det bästa sättet att skicka meddelanden genom nätverket mellan enheter.

Article number840-2120
BrandLumenRadio
ArtikelkategorierÖvrigt