Utbildning

Vi erbjuder produktutbildningar, webbinarium digitala kurser, certifieringskurser och yrkeshögskola. Läs mer här.


Vi strävar efter att utbilda och rusta framtidens experter inom förnybar energi. Oavsett om du är en nybörjare som vill förstå grunderna eller en yrkesverksam som söker avancerade färdigheter, har vi kurser som passar alla nivåer.

Produktutbildningar (webbinarium och platsbundna): Dyk djupare in i världen av solenergiprodukter med våra specialiserade produktutbildningar. Lär dig om de senaste innovationerna inom solpaneler, växelriktare, batterier och andra teknologier. Våra experter delar med sig av praktisk kunskap och insikter för att maximera effektiviteten och hållbarheten hos solenergilösningar.

Webbinarium: Utöver våra produktutbildningar håller vi i öppna webbinarium som ger dig en fördjupad förståelse för aktuella trender, nya regelverk, utmaningar och lösningar inom solenergibranschen.

Digitala Kurser: Förbättra dina färdigheter och förbered dig för en karriär inom solenergi med våra digitala kurser. Kurserna ligger i vårt LMS-system SANA. Från grundläggande principer till avancerade tekniska koncept, våra kurser är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara till din tid och takt. Du kommer att få tillgång till högkvalitativ undervisning i bild, text och video direkt från din dator eller mobila enhet. Här erbjuder vi både digitala gratiskurser för våra produkter, men också mer professionella kurser som förbereder dig för Svensk Solenergis Certifieringsprov för montörer, samt branschens vassaste och mest kompletta digitala kurs för projektörer.

2 produkter

2 produkter

Utbildning - Digital projekteringskurs

Art. No.: Digital_Projekteringskurs
Antal

Utbildning - Digital förberedande certifieringskurs

Art. No.: senergia_certifieringskurs
Antal