• Hem
  • Fronius Symo GEN24 8.0 Plus

Fronius Symo GEN24 8.0 Plus

Lagerenhet: 4,210,155,002
• 2 MPPT:ER
• 3 STRÄNGAR - (2 + 1 )
• DC input voltage range 80 V - 1000 V
• Kompatibel med BYD-BATTERI
• Ljusbågsdetektering
• IP66
• CheckWatt kompatibel

Fronius - Symo GEN24 plus är en 3-fas växelriktare som passar bra för installation i bostäder och kommersiella fastigheter med solcellsanläggning. Fronius - Symo GEN24 plus modellen är en väldigt populär växelriktare med hög kvalite och många användbara funktioner. Den låga startspänningen som Fronius - Symo GEN24 plus är känd för är på endast 80v vilket gör den till en av de växelriktare på marknaden med lägst startspänning.

Hybrid växelriktare
Fronius Symo GEN24 Plus kan kombineras med BYD Battery-Box Premium HVS / HVM-lagringssystem för att skapa en batteri lösning till din anläggning. Genom att växelriktaren har möjlighet att kompletteras med en back up box så kan den använda den lagrade elen i batteriet för att driva huset vid ett strömavbrott. Full backup säkrar till och med strömförsörjningen för hela hushållet. Helt automatisk, pålitlig och även för stora 3-fasförbrukare som luftvärmepumpar. Reservkraftsfunktionen"PV Point" är ett uttag som ger reservkraft till anslutna enheter, så länge solen skiner eller det finns tillräckligt med energi i batteriet.

Multi Flow Technology
Fronius Symo GEN24 Plus har inbyggd multi Flow Technology som Fronius har utvecklat vilket är något som verkligen gör att den sticker ut i mängden. Konventionella växelriktare tillåter endast ett energiflöde åt gången. Detta innebär att den genererade energin inte används optimalt. Fronius växelriktare med Multi Flow Technology kan styra olika energiflöden parallellt och i alla riktningar. Detta har många fördelar och skapar ett mer effektivt flöde i anläggningen. Multi Flow Technology kan kombinera lagring och energibehov på ett smidigare sätt än konventionella växelriktare.

Växelriktaren har en hög effektivitetsgrad på 97.7 % och är tystgående tack vare Active cooling från Fronius. Tack Vare den förbättrade kylningen så förlänger det livslängden på växelriktaren och bidrar till bättre prestanda.Designen på växelriktaren låter luften cirkulera invändigt och förebygger att värme samlas på vissa delar av växelriktaren och värmen leds bort via kylfenorna istället.

Tillbehör: Smart mätare
Article number4,210,155,002
BrandFronius
Ac-effekt (W)8000
Antal Faser3
Antal MPPT2
ArtikelkategorierVäxelriktare
Max AC-ström11.59
Max DC-spänning1000
Start DC-Spänning80